R.M.Williams OUTBACK, 2013
En bild på Bumerangs Booster Bozz som valp blev publicerad i australiska tidningen R.M.Williams OUTBACK magazine, nummer june/july 2013. En tidning med cirka 251,000 läsare. Hur coolt är det inte att få med en bild i den tidningen?!

Historien bakom varför just den här bilden hamnade i en av Australiens största magasin, började med att jag sökte foton på kelpies från förr. Jag sökte bland annat efter bilder från Australien, men visste inte hur jag skulle nå ut till en riktigt stor målgrupp. Jag fick tipset om R.M.Williams OUTBACK och kontaktade redaktören för tidningen. Jag fick napp! De var villiga att framföra min förfrågan i deras tidning, och på den vägen är det. De fick välja bild från Kelpiegallerys webbsida och valde en bild med nordiska förhållanden med en sockersöt valp.

Se även bilden på R.M.Williams OUTBACK magazines facebooksida.

Bilden är fotograferad mars 2009 i Hallsberg när jag var och besökte kennel Bumerangs valpkull.

Kelpiegallery

Kelpiegallery presents photos all types of Australian kelpie. All photos are taken by the same photographer, Sofia Olsson. The purpose of Kelpiegallery is to display photos with the same type of image layout and information on each dog. The Kelpiegallery was created 2005 and is online since 2008.