Hur går det till?
Kelpiegallery är en webbsida med ett galleri som presenterar bilder på Australian kelpies. Alla bilder är tagna av samma fotograf. De individer som är med i galleriet är alla av samma hundras och i regel över 12 månader. Hundarna presenteras med stamtavlenamn, föräldrar, färg, födelsedatum, ursprungsland och eventuellt importland, samt en länk till Australian Kelpie Database Search.

Syftet med Kelpiegallery är att visa hundrasens mångfald. Därför fotograferar jag alla Australian kelpies oavsett färg, hårlag, stamtavla eller meriter.

Vill du få din kelpie fotograferad vill jag att hunden följer de riktlinjer som jag har satt upp. Du hittar du mig vanligtvis på olika hundarrangemang som adresseras på Kelpiegallerys facebook, om var och när jag åker och fotograferar. Har du frågor kring själva fotograferingen rekommenderar jag  dig att läsa Frågor och svar, eller maila mig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Riktlinjer
  • Hunden ska vara av hundrasen Australian kelpie.
  • Hunden ska vara registrerad i en FCI-erkänd kennelklubb.
  • Hunden ska vara 12 månader eller äldre.
Jag fotograferar gärna så många jag kan. Men ibland finns inte tid eller möjlighet att fota alla hundar som finns på samma plats och tidpunkt. Därför har jag satt upp en prioritetsordning för vilka hundar jag vill hinna med att fotografera.
Prioritet
  1. Hundar som inte är fotograferade till Kelpiegallery.
  2. Hundar som bor långt bort från min hemort (Halmstad).
  3. Hundar som är äldre än yngre, om jag får möjlighet att träffa de yngre vid ett annat tillfälle.
  4. Hundar i mer ovanliga färger.
  5. Hundar som redan är fotograferade i galleriet.
  6. Working kelpies
  7. Valpar 

Sidan senast uppdaterad: 2019-09-10